En dan nog dit / Contact

Mijn naam is Fred Tjeerdsma, ik woon in Haren (bij Groningen). 

Ik heb een klassieke opleiding gevolgd tot coach voor levensvragen. Daarnaast kan ik ook werken met EMDR en ben ik geschoold in diverse methodes die veel mensen hebben geholpen in hun persoonlijke groei en heling.  

Vooral de methodieken van Heelheidswerk en Kerntransformatie lenen zich goed voor het werken via ZOOM. Dat is een computerprogramma waardoor we via een goede internet-verbinding met elkaar kunnen spreken en elkaar kunnen zien.

Dat scheelt tijd en kosten en is corona-proof.

(Als het nodig is kan ik je helpen zo'n verbinding op te zetten.)

Wil je contact? Dan kun je onderstaand formulier invullen en op de verzend-knop klikken

Ik ben een zestiger. Mijn leeftijd kun je zien als een pré, want dat betekent veel levenservaring. Ik heb talloze mensen individueel en in groepen begeleid in soms moeilijke situaties.

In het verleden was ik werkzaam als docent, dominee (ik ben afgestudeerd praktisch theoloog), adviseur, trainer en manager. Al die ervaring neem ik mee als levenscoach.

En ik ben aangesloten bij

- de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Ik hanteer de standaarden van de orde.

- Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

- en de European Association for The Wholeness Work.Gecertificeerd Wholeness Coach

Advanced Practitioner Core-Transformation


En als het gaat over een vergoeding:

Voor particulieren is het tarief als regel € 79,- per sessie, incl BTW. (Levert dat problemen op, dan overleggen we.) Een sessie duurt zolang het nodig en zinvol is. 

[Heb je een werkgever bij wie je kunt declareren dan is het tarief € 90,- per uur, incl BTW (voor non-profit) of €120,- per uur incl. BTW (profit)].CONTACTFORMULIER