Contact

LEVENSCOACH

Mijn naam is Fred Tjeerdsma, ik ben levenscoach (ook wel genoemd: life-coach). Ik heb mijn praktijk in Haren (bij Groningen).


Ik heb een klassieke opleiding gevolgd tot coach voor levensvragen en ben ook gecertificeerd als Wholeness-coach door de European Association for The Wholeness Work.

Ik ben een zestiger. Mijn leeftijd kun je zien als een pré, want dat betekent veel levenservaring. Ik heb talloze mensen individueel en in groepen begeleid in soms moeilijke situaties.

In het verleden was ik werkzaam als docent, dominee (ik ben afgestudeerd praktisch theoloog), adviseur, trainer en manager. Al die ervaring neem ik mee als levens- en Wholeness-coach.

Ik ben aangesloten bij

de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).    Ik hanteer de standaarden van de orde. 

En ik ben lid van de European Association for The Wholeness Work.

Gecertificeerd Wholeness Coach

Advanced Practitioner           Core-Transformation


Vergoeding:

Voor particulieren is het tarief als regel € 75,- per sessie, incl BTW. (Levert dat problemen op, dan overleggen we.) Een sessie duurt zolang het nodig en zinvol is. 

[Heb je een werkgever bij wie je kunt declareren dan is het tarief € 90,- per uur, incl BTW (voor non-profit) of €120,- per uur incl. BTW (profit)].CORONA-PROOF

Vooral de methodieken van Wholeness Work (Heelheidswerk) en Core-Transformation (Kerntransformatie) lenen zich goed voor het werken via ZOOM. Dat is een computerprogramma waardoor we via een goede internet-verbinding met elkaar kunnen spreken en elkaar kunnen zien.

Dat scheelt tijd en kosten en is corona-proof.

(Als het nodig is kan ik je helpen zo'n verbinding op te zetten.)

Maar ik heb ook een goed te ventileren kamer waar we op de vereiste afstand elkaar kunnen ontmoeten.

Wil je contact? Dan kun je onderstaand formulier invullen en op de verzend-knop klikken

CONTACTFORMULIER


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.