Mijn weg naar HeelheidsWerk (WholenessWork®)

Nooit volmaakt

Al vroeg kreeg ik het besef dat het leven nooit volmaakt kon zijn. Ik zag mensen om me heen die hun best deden om het goed te doen, om gelukkig te zijn, maar daar toch niet in slaagden.

Soms omdat ze tegenwind in hun leven hadden. Of omdat ze domme dingen deden.

Een soort van tragiek

Maar soms ook omdat er iets in henzelf was dat hen verhinderde gelukkig te leven. Je wilt wel, maar het lukt niet. Een soort van tragiek. In periodes van mijn leven beleefde ik dat zelf ook zo.

Maar het kan wel beter

Tegelijkertijd was er altijd een vermoeden dat dat anders en beter kon. Een vermoeden dat in de loop van de tijd is uitgegroeid tot een vaste overtuiging. Dat je kunt groeien en jezelf ontplooien zodat je een meer vrij en evenwichtig mens wordt, meer in balans en met richting in je bestaan.

Vrij van wat je belemmert

En zo rijpte het besluit mezelf te ontwikkelen op het terrein van persoonlijke groei naar heelheid. Eerst voor mezelf. Maar gaandeweg ook om anderen te leren hoe je dichter bij je zelf kunt komen. Vrij van wat je belemmert om te worden wie je eigenlijk bent.

Ik heb van alles op de terreinen van spiritualiteit, therapieën en groei-methodes geprobeerd en geleerd.

WholenessWork® (HeelheidsWerk)

Op mijn reis raakte ik in het bijzonder onder de indruk van het HeelheidsWerk (WholenessWork®) van Connirae Andreas. Ik ben geen methode tegen gekomen die zo effectief is als deze. Vooral waar het gaat om een blijvende en diepe ervaring van ontspanning en genezing. Dat geldt zowel voor mezelf alsook voor mensen die ik hierin heb mogen begeleiden.
Welzijn en heling

Mensen die dit hebben meegemaakt zeggen o.a. dat ze
  • plezier in hun leven terug hebben gekregen
  • welzijn en heling ervaren
  • helderder kunnen denken
  • situaties en mensen scherper en meer open kunnen zien
  • een grotere toegang hebben tot een natuurlijke wijsheid, mededogen, humor en creativiteit
  • een dieper contact met mensen om hen heen kunnen hebben