Coaching

Ik ben blij met mijn opleiding tot levens- en loopbaancoach. Het gereedschap dat ik daarin kreeg aangereikt is waardevol en gebruik ik graag.

BCoach is een door de NOBCO, EMCC en LVSC geaccrediteerde Post HBO Coachopleiding op EQA-Practitionerniveau

De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in HeelheidsWerk. Door de European Association for The Wholeness Work® ben ik geaccrediteerd als trainer en coach. (Over HeelheidsWerk lees je o.a. op de startpagina.)

k heb op mijn reis echter nog wat meer in mijn gereedschapstas verzameld. Die kennis en vaardigheid zet ik ook in, als ik denk dat jij als cliënt daarmee meer gebaat bent. Niet alles hoeft even diepgaand aangepakt te worden. En zelfs als dat eigenlijk wel moet, kan het beter zijn om (eerst) een andere weg te kiezen.
Als je wilt weten welke mogelijkheden ik nog meer te bieden heb, klik dan hier.


Vergoeding:

Als je particulier bent vraag ik als regel een investering van € 60,- per sessie. (Is dat een belemmering dan is een ander tarief dat bij jouw budget past bespreekbaar.) Een sessie duurt zolang het nodig en zinvol is, maar meestal tussen 60 minuten en anderhalf uur.

Heb je een werkgever bij wie je kunt declareren dan is het tarief € 110,- per uur (voor non-profit) of €140,- per uur (profit).Wil je contact?

Vul dan het formuliertje hieronder in en druk op de knop VERZENDEN

Ik reageer zo snel mogelijk